Mesaj primit de sărbători! nivelare.ro

on
Categories: Blog

Din mesajele primite:

”Am lucrat cu acest sistem timp de 5 ani în Italia. Ca angajat la patron. Nivelarea gresiei a fost o provocare și un lucru dificil pentru mine. Nu mă pricepeam să plachez cu gresie sau faianță, însă nevoia de a câștiga un ban în plus m-a împins să plec din țară și să mă angajez la un patron italian.

După 2 ani de muncă deprinsesem arta și perfecțiunea montărilor. Mă simțeam stăpân pe mine, chiar maestru.

Într-o zi, Giani (așa îi spuneam între noi, angajații) a sosit cu mai multe baxuri de clipsuri și ne-a spus: de astăzi veți lucra cu aceste consumabile. Sistemul de nivelare l-am privit la început neîncrezător. Din maestru în nivelarea gresiei mă simțeam amenințat. Aveam impresi că pote veni în orice moment un novice să îmi ia locul.

Cu timpul, mi-am dat seama că nivelarea gresiei poate deveni mult mai facilă și eu pot avea un randament mult, mult mai bun. Fără sistem acopeream o suprafață mare în 6-7 zile. Utilizând sistemul, reușeam să executăm lucrarea în 2 zile. Odată fixat cleștele până la punctul de rupere al clipsului aveam un randament de lucru zilnic care m-a șocat. Am început să câștig bani mai mulți, șeful aducea lucrări tot mai multe, clienții erau tot mai mulțumiți.

Fiind plătit la metru pătrat de nivelare cu gresie sau faianță, am câștigat mult, mult mai mult în ultimii 5 ani. Clienții foarte mulțumiți de calitatea lucrării ne recomandau mai departe.

Am revenit acum de Crăciun în țară și chiar mă gândesc să rămân, să lucrez și aici cu sistemul ăsta. Vă rog să îmi transmiteți dacă aveți stocuri în mod continuu pentru a putea încheia pe viitor un contract de furnizare continuu.

Sărbători Fericite!

Viorel Andronache”

12 decembrie 2018

R: Îl asigurăm pe  dl. Viorel că stocurile noastre vor putea deservi orice nivel al cererii. Să nivelăm gresia și faianța împreună!

Sărbători cu bine!