Condiții de afaceri și livrare

Termeni si condiții

Prin continuarea navigării, cumpărătorul acceptă prezentele condiţii de afaceri şi livrare

1. Preţul

Preţul de vanzare in urma comenzii conţine valoarea produsului şi valoarea expeditiei.

Cumpărătorul răspunde pentru corectitudinea măsurilor comunicate de el şi pentru indicaţiile pe care le dă vânzătorului.

2. Plata preţului

Plata  se poate face fie prin virament bancar (caz în care livrarea se va face dupa incasarea banilor), fie prin  card bancar sau ramburs in momentul primirii marfii.

3. Livrarea

Daca comanda este efectuata pana in orele 15:00 aceasta va fi expediata in aceeasi zi, cele dupa ora 15:00 fiind expediate a doua zi. Exista si situatii exceptionale cand coletul nu poate fi livrat in aceeasi zi chiar daca comanda s-a efectuat pana in ora 15:00. Clientul va fi instiintat de acest lucru.

Tranzitul coletului prin curierat rapid este de aproximativ 24-36 ore.

Prin Posta Romana termenul este de livrare este de 2-3 zile lucratoare.

Vanzatorul nu este responsabil de intarzierile de livrare survenite exclusiv din vina firmelor de curierat.

4. Garantii

Garantia produselor este in termen de 12 luni de la achizitie.

Vânzătorul declară că produsele comercializate sunt conforme cu standardele și specificațiile tehnice ale acestora.

Garanția produselor va fi asigurată pe baza documentelor de achiziție (bon fiscal, factură) și a certificatului de garanție aferent acestora.

5 Politica de retur

Pentru Thomas Clarson este important ca cumpărătorul să fie pe deplin mulțumit de produsele achiziționate. Dacă cumpărătorul nu este pe deplin mulțumit poate returna produsele în termen de 14 zile conform  leigii si a termenilor si condițiilor din politica de retur.

Termenii si condițiile prevăzute în politica de retur se aplică tuturor produselor comercializate de vanzator.

Vânzătorul va returna contravaloarea produselor cumpărate în aceeași modalitate de plată folosită la achiziționarea acestora dacă produsele sunt noi, nefolosite și în ambalajul original.

Pentru produse care nu sunt în ambalajele originale sau care sunt asamblate nu se poate face returul.

Pentru returnarea produselor este obligatorie prezentarea dovezii plății acestora (bon fiscal, factură).

Cumpărătorului i se va restitui contravaloarea produsului în numerar, pe cardul de credit sau cardul de debit, ținând cont însă și de prevederile legale privind efectuarea plăților în numerar.

Dacă suma va fi restituită în contul bancar este obligatoriu ca persoana pe numele căreia se face returul să fie titularul contului în care se restituie contravaloarea. Banii vor fi virați în contul bancar în termen de 5 zile de la momentul efectuării returului.

12. Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele necesare pentru derularea comenzii și pentru înregistrările contabile, precum nume, adresă, date de comandă, respectiv de rezervare a cumpărătorului, se salvează în sistemul informatic al vânzătorului. Datele astfel salvate se folosesc de catre vânzător doar în conformitate cu prevederile legale.

Prin semnarea prezentelor condiții de afaceri și livrare, cumpărătorul își exprimă acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal.

13. Legea aplicabilă/Jurisdictia

Se aplică legislația românească. Litigiile se soluționează de către instanțele competente din Vrancea.