Nivelare.ro – partener certificat eMAG!

on
Categories: Blog

Bună ziua,

Mă numesc Ionuț Moșteanu. Sunt un novice în amenajările interioare. Pot spune că pun gresie de aproximativ jumătate de an. Meseria am învățat-o de la o cunoștință când mă chema să îl mai ajut. Încă de atunci pot spune că mi-a plăcut ce făceam chiar dacă eram doar un salahor cum s-ar zice.

După 1 an de asistat la unchiul meu am decis că aș putea să fac și eu asta și că mi-ar și place. Bineînțeles că lucrând singur nu a fost ușor deloc la început. A trebuit să exersez acasă și din greșeli să învăț.

Acum 2 luni am auzit de acest sistem de nivelare că ar ajuta foarte mult. Sincer am fost pesimist la început și nu credeam că mă poate ajuta astfel încât să merite să fac și un efort financiar pentru al procura. Nemailucrând cu el înainte am inceput cu acest pachet foarte tare  care pentru 139 lei îți oferă 100 de clipsuri, 100 de pene și 1 clește (numai cleștele este 89 lei)

Bine, eu nu i-am găsit direct pe acest site cu toate că mi-aș fi dorit. Alin m-a ajutat foarte mult telefonic. M-a îndrumat ce să fac și ce cantitate să iau în perioada imediat următoare.

Surfând pe internet în căutarea lor am decis să iau de la cel mai de încredere site, de la Emag. Acolo am văzut clipsurile dar și pachetele pe care le au.

Simt deja că m-am lungi așa că vă las și pe voi să comandați și să îi testați.

Spor la lucru,

Ionuț Moșteanu