Nivelare.ro – Părere de meseriaș

on
Categories: Blog

Salutare,

Băieții de la nivelare.ro au făcut pentru noi, comunitatea de constructori, un blog unde ne putem da cu părerea  despre experiențele noastre cu care ne confruntăm zi de zi.

Eu mă numesc Gicu Ion, montez gresie la nivel profesionist de 15 ani de acum. Am lucrat atât în străinătate, cât și în țară, Acum am ales să mă refugiez în România și să practic meseria aici. Sistemul acesta de nivelare al gresiei, bazat pe pene îl știu de pe vremea când lucram in Italia. Acolo este foarte utilizat deoarece se economisește foarte mult timp  cu acesta. Practic fiind foarte mult de muca, cu sistemul reușeai cu până la 50% mai repede să pui gresia, astfel puteai face mai multe lucrări într-un interval mai scurt de timp.

Există totuși și un lucru negativ acolo: prețul era unul destul de ridicat. Din fericire, aici de când lucrez cu ele, pot spune că este foarte rentabil. Practic faci o investiție inițială unde cumperi un cleste cateva sute de pene care se refolosesc, iar dupa trebuie sa cumperi doar clipsurile, care sunt consumabile.

De asemenea au si niste pachete special create in functie de nivelul la care ai ajuns. Eu le folosesc si sunt foarte multumit.

Va salut dragilor,

Gicu