Este oțetul bun pentru curățarea gresiei?

on
Categories: Consiliere

După obținerea unei planeități perfecte cu sistemul de nivelare STAR, CONFORT sau PRACTIC beneficiarii își pun întrebarea cu ce vor curăța gresia.

Unii folosesc oțetul. Este în regulă? Cu privire la utilizarea oțetului pentru curățarea pardoselilor din gresie: există o dezbaterede păreri despre utilizarea otetului pe pardoseala din gresie și dacă este sigur pentru pardoselile dvs.

Iată păreri și sugestii:

Oțetul simplu, amestecat cu apă, este un agent de curățare puternic și natural. Atât dezinfectant, cât și dezodorizant, oțetul funcționează atât de bine, deoarece este foarte acid. Acidul poate face minuni pe o varietate de acumulări și pete și funcționează excelent pe ceramică.

Datorită acidității sale ridicate, vă recomandăm să o utilizați numai pe pardoseli mai puternice, din ceramică și marmură. Evitați să îl folosiți pe porțelan, optând în schimb pentru un detergent mai ușor de spălat vase.

Se amestecă oțetul cu apă în părți egale, apoi pulverizează-l pe ceramică cu o sticlă de pulverizare.

Dacă podeaua dvs. de gresie are un material de etanșare în gresie, atunci este mai bine să folosiți un agent de curățare mai ușor, cum ar fi detergentul de spălat vase. În timp, oțetul poate uza etanșantul.

Cu toate acestea, majoritatea pardoselilor din gresie ceramică nu au prea multe substanțe de etanșare și este bine să folosiți oțet în cantități mici. Oțetul este un agent de curățare și nu un agent strălucitor. Curățați cu oțet, apoi asigurați-vă că clătiți cu apă fierbinte pentru a reda strălucirea.